PDFPrintE-mail

Beyond Control

Beyond Control: een uniek product voor het MKB  

Samen met partner Joost Koblens heeft Ockerse IT-Solutions een programma ontwikkeld, speciaal voor ICT- en productiebedrijven in het MKB. Met een gestructureerde en pragmatische aanpak wordt uw organisatie doorgelicht en leggen we de vinger op de zere plek. Met onze zogenaamde Quickscan kunnen wij binnen 40 uur de knelpunten in uw organisatie blootleggen en vervolgens in nauwe samenwerking een plan van aanbevelingen maken.  

schema Beyond Control 

Veel MKB-bedrijven kunnen veel effici├źnter werken. Bijvoorbeeld omdat de verschillende afdelingen niet optimaal samenwerken. Of omdat er geen consistentie zit in het volledige proces van Sales tot Aftersales. Dat begint vaak al in het offertetraject. U zult versteld staan hoeveel knip- en plakwerk u nog tegenkomt in dit belangrijke traject. En dat terwijl iedere (nieuwe) klant uniek is en in feite maatwerk verdient.

Als offerte akkoord is wordt er een projectplan gemaakt in de vorm van een Project Initiation Document (PID). Hieruit volgt een Service Level Agreement (SLA), waarin de uitvoerende kant wordt vastgelegd. Of er vervolgens een contract wordt getekend of een mantelovereenkomst, alles is volgens plan verlopen en de diensten kunnen worden geleverd. Of niet?

Alle genoemde deelgebieden moeten goed worden ingevuld. Dit blijkt, vooral in het MKB, makkelijker gezegd dan gedaan. Men zegt wel eens: de keten is zo sterk als de zwakste schakel, maar dit is absoluut waar! Vaak weten verschillende afdelingen veel te weinig van elkaar en werken ze te weinig samen.

Zonder 'rode draad' door het volledige proces haalt u niet het maximale uit uw organisatie. En dat is zowel ├║w doel als dat van ons!

Neem voor meer informatie over Beyond Control contact op met  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Beyond Control behandelt:

  • ICT-infrastructuur
  • ICT-beleid
  • Informatiebeveiliging
  • Portfoliomanagement
  • Compliance (wettelijke richtlijnen en voorschriften)
  • Governance (inrichting gebruik, management en controle) 

Consultancy